woensdag 13 juli 2011

Weave along.

Op de site http://www.weavingtoday.com/ kijk ik regelmatig rond. Ik heb me ook aangemeld voor hun nieuwsbrief dus als ik al een tijdje niet aan deze site gedacht heb komt er een nieuwsbrief voorbij die dat weer in orde brengt.
Zo kwam ik er via de nieuwsbrief achter dat de weave-along einddatum in zicht is. Namelijk 1 augustus. Nieuwschierig ben ik eens gaan kijken. Zal ik ook meedoen? Is dat wel iets voor mij? en zo. Ja dus.

Nu ben ik al enige tijd met sokkenwol aan het weven, in een volgend blogje meer hierover, dus dat wilde ik nu ook. Sokkenwol is wat dikker, 5 draden per cm en daardoor moest ik wat impoviseren, maar dat is dan ook de bedoeling volgens mij.
Ik heb de sjaal nog niet af maar wel al een foto van het weefsel op het getouw.
At the website http://www.weavingtoday.com/ I found out that the weave-along is nearly at its closing date. I decided to join in at this late moment.
I'm weaving scarves with sock yarn at the moment and that's what I wanted to continue. I also thought M's and O's would be nice. But since the sock yarn is relatively thick  ( 5 threads per cm) I could only use part of the draft. But inprovising is part of the fun I believe.
I hope to have the scarf finished, pressed and lovely before the first of August.

3 opmerkingen:

Simone de Klerk zei

Wat leuk,dat je daaraan mee gaat doen (:
Mooi hoor, dat patroon in je sjaal. Ik blijf het knap vinden!

Wilma zei

Wat een prachtige sjaal wordt dat! Heel mooi dat werkje erin!

Groetjes!

Marieke zei

Wow: dat ziet er mooi uit! En gelukkig is je zoon weer aan de beterende hand. Is de operatie niet goed gegaan, of 'hoort het erbij' dat je er zo ziek van wordt? Nog gefeliciteerd met zijn diploma!