donderdag 22 april 2010

Suf nieuws

Sorry, no English today. Please use the google translator gadget.

Tsja, en dit hadden de nieuwe keukendoeken moeten worden. Hadden. Er is van alles mis gegaan. Als eerste was ik te ongeduldig en heb ik het project niet goed voorbereid. Dan vond ik het materiaal niet helemaal geweldig en zitten er ook nog weeffouten in. En als laatste ging er iets mis met mijn wasmachine, zodat de doeken nu een gore kleur roze hebben gekregen die ik er na een tweede wasbeurt niet uit heb gekregen.
De lusjes, die ik later had geweven, ook al niet erg slim, zijn nog wel helder van kleur.
Conclusie; grijze archief.
Ook bleek een oom van mij onverwacht in het ziekenhuis te zijn beland. Hij is gelukkig weer thuis en alles viel mee maar de schrik zit er toch even in. Een kaartje voor mijn oom L. (hij is gek op klokken)
En of dat nog niet genoeg is, ook een tante van mij zit in de lappenmand. Niets levensbedreigend maar heel erg vervelend voor haar. Voor tante A. ook een kaartje.

En verder? Alles helemaal oké. Ik begin vrolijk aan een nieuw weefproject mét cottoline dit keer. Omdat de oom en tante niet ernstig ziek waren heb ik me uit kunnen leven in het stempelen van kaartjes en gisteren hadden we spinochtend met de dames en dat was reuze gezellig. De zon staat vrolijk aan de hemel, de wasmachine draait, het huishoudelijke werk had ik voor acht uur al klaar. Het leven is mooi.

4 opmerkingen:

Gjeani zei

gewoon lekker zelf gebruiken die doeken. waarschijnlijk drogen ze wel heerlijk!

Wilma zei

Hoezo suf nieuws! Je hebt de laatste tijd hele mooie dingen getoverd en nu ook weer mooie doeken en kaarten! Jammer dat het niet helemaal gelopen is zoals je gehoopt had. Ik wens je een heel fijn weekend!

Margreet zei

en als je ze nu eens gaat verven met een kleurtje dat er goed overheen gaat en je aanspreekt? dan ga je ze lekker zelf gebruiken en geniet je er iedere keer weer van dat het toch nog goed kwam ;-)

Corrie zei

Ha wat een leuke header heb je nu! Marion er is spul om foute kleuren weer te verwijderen, zo jammer om deze mooie weefsels te laten liggen! Foutjes mogen toch vind ik en om ze eventueel te verven vind ik ook een goed idee. Het wordt echt nog wel wat met je doeken. GElukkig dat het meeviel met je oom, je kaartje zal zeker gewaardeerd zijn, heel erg leuk! Groetjes van Corrie