zaterdag 8 augustus 2009

kaarten stempelen is zoooooooooooooooo leuk

Maar dat zie je aan deze foto's wel. Laatst hebben we bij Annie vachten opgehaald een clun forrest die al gewassen wordt en een zwartbles waar ik nu toch aan twijfel of ik niet te hebberig was. Maar goed, eerst de clun forrest maar eens wassen.

En wat is nu leuker dan een reden om weer een kaartje te stempelen, dus deze is voor Annie. In de kaart staat de tekst; 'so much yarn and so little time' Hoe toepasselijk dacht ik.
Daarna voor een vriendin die ik wilde laten weten dat ik met haar meeleefde, ik ben helemaal mal van deze stempel. Karin had hem niet in haar collectie maar toen ze weer ging bestellen had ze hem voor mij meebesteld, lief he.En de laatste kaart kan ik nog niet laten zien. De dames voor wie die is zien hem pas woensdag en dan vind ik het niet leuk dat ze hem op deze wijze misschien al tegen komen.

Verder is mijn franje-sjaaltje af, helaas nog geen foto gemaakt maar dat zal ik van daag doen.

Update !!!!!!!!!!!! Ik heb nog zo'n streng garen in een totaal andere kleur maar wel dezelfde stijl, misschien maak ik er nog wel een........ het was immers leuk om te doen. (op de foto zie je dat ik al ben begonnen)

Maar nu eerst een ontbijtje.........

O ja, het misschien wel belangrijkste nieuws vergeet ik zomaar!

2 opmerkingen:

Annie zei

Bedankt voor het mooie kaartje, Marion! Ik vond het erg leuk. Wacht nog even met de bruine wol te wassen: ik spin die ongewassen en voorlopig gaat dat erg goed! Binnenkort zal ik foto's ervan op mijn blog zetten. Het spaart veel tijd, maar de vacht moet wel zoveel mogelijk 'intact' blijven.

Wilma zei

Ze zijn geweldig! De kaartjes bedoel ik. Over de vachten (en de wol) kan ik niet oordelen!