donderdag 14 juni 2007

naaimachine

Dit tricot shirt met bourette zijden beleg (uit de restjes mand) heb ik versierd met siersteken van mijn nieuwe machine, wat een apparaat! Ik ben helemaal blij met mijn pfaff 2056.
Hier nog een detail van het stikwerk.

Ik moet zeggen dat ik eerst mijn twijfels had over hoe handig dat 'touch-on' screen zou zijn maar ik ben om. Helemaal handig.

Het kleine frutseltje onderaan is een citroentje geborduurd op mijn brother 700E een eenvoudige borduurmachine waar ik nog maar 1 borduurkaart bij heb, ik ben aan het sparen voor de software (E800,- doet maar even zeer) maar waar ik al wel heel veel plezier beleef. zelfs met dat ene borduurkaartje.
Het shirt heb ik vandaag al aan en ik ga nu bedenken wat ik voor speciaals ik nu zal gaan maken voor mezelf..........
Hoewel ik ook nog bezig ben (pas begonnen) aan een patchwork deken voor moeders...... en sokken brei.......en met een borduurwerkje bezig ben.....en hoognodig eens aan het stempelen wil om grappige atc's te maken.

Afijn, genoeg te doen.

Groetjes.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk toch, al die steekjes.
groet lizet.

Anoniem zei

Hoi Zus,

Mooi shirt! En die stiksels zijn helemaal leuk!!
Ik denk dat je nog veel plezier zult hebben van je "inteligente" naaimachine ( hij vertelt je wanneer het spoeltje bijna leeg is....en het voetje gaat automatisch omhoog als je stopt!! Jaja...wat leven we toch in een mooie tijd ;-p)

Maar je komt toch ook nog wel een dagje stempelen he? Ookal moet je dat helemaal zelf doen....mijn stempels zijn nog steeds een beetje "dom"...die doen uit zichzelf helemaal niks...hihi
Groetjes, karin

odette zei

Zeker mooi je sier stiksel. Wat loopt het mooi over in elkaar (in de punt).