woensdag 3 juni 2015

Keep calm and make mistakes.

Keep calm
and
make mistakes
Deze tekst las ik laatst ergens op een blog, ik weet helaas niet meer welk blog. Maar het sprak me wel hééééééél erg aan haha.
Ik ben aan het schilderen met de hulp van Will Kemp, http://willkempartschool.com/
Helemaal top.
Het schilderijtje met de kan uit het vorige blogje was het eerste werkstuk dat ik via zijn online artschool deed. Nu de tweede dus. Nog geen foto's want ik ga het gewoon nog een keer doen. Keep calm and make mistakes, haha.
Wel heb ik nog een vaas bloemen getekend en met aquarel verf bewerkt, in mijn Moleskine boekje. Ik zat op de bank, keek naar buiten, zag de november/juni storm voorbij trekken, maar ook de vaas bloemen en cone garen in de vensterbank staan. Zo gezellig.

De tekencursus van Andrea Gomoll   http://andrea-gomoll.de/ heb ik helemaal af. Wat was dat ontzettend leuk om te doen. Deze vaas heb ik ook in de 'Andrea stijl' gedaan.
De tekening van de vaas is lang niet zo mooi als de tekeningen van de cursus maar zonder die cursus had ik het nooit gedaan, had ik niet geweten hoe ik het tekenen van zo'n vaas moest aanpakken, laat staan dat ik het durfde te doen ;-)

Hier nog wat tekeningen die ik aan het einde van deze cursus heb gemaakt.Met de hulp van Andrea's duidelijke filmpjes.
Niet slecht al zeg ik het zelf, voor iemand die tot voor december 2014 haar potlood voor niets anders oppakte dan een boodschappenlijstje .....

Fijne dag allemaal......3 opmerkingen:

Thea zei

Hay Marion

Leuke dingen maak je.Het is zo leuk om te lezen dat dit echt je ding is.
Nog veel teken en schilder plezier.

groetjes Thea

Marion B. zei

Dank je Thea. Inderdaad mijn ding ;-)

Judy zei

I'm always so impressed by artists who can draw and paint! I really like the last one of the boat, the shading and colors are quite nicely done. It looks like you are enjoying yourself exploring something new, which can be a fun challenge.