dinsdag 24 juli 2007

vakantie

Het is al even geleden, tja die vakantie he. Zoonlief heeft vrij en neemt het er ook van dus eigenlijk doe we niets. Ik brei wat en spin wat maar verder is het niet veel. Jammer genoeg doet het weer ook niet mee en zitten we dus vooral binnenshuis niets te doen.


Nee hoor, dat niets doen valt best mee. Sinds afgelopen week sport ik twee keer per week, ha ha ja heus! en vooral 's morgens als iedereen nog slaapt ben ik toch al wel bezig, zoals te zien op deze foto, met onder andere ATC (artist trading cards) kaartjes. Op een speciaal formaat, zeg maar de nederlandse pokemon kaart, en die mag kunstig versierd worden en dan geruild met anderen. Verkopen mag beslist niet! Een zwitzerse kunstschilder is hier ooit mee begonnen en inmiddels doen veel mensen mee. Ik dus ook al is mijn productie zeer klein maar dat maakt allemaal niets uit.
Een serietje (schrijf ik dat eigenlijk wel zo?) maken vind ik het leukst. 4 stuks waarvan ik er dan 1 zelf houd. deze maken allemaal deel uit van zo'n serie en de bloemen is dus zo'n heel stel. Leuk om te doen.
Terwijl ik dit typ raast buiten een ware storm en dat in juli, zoonlief werd even wat wakker en vroeg zich hardop af of zijn tomaten plant nog stond. Ik vrees met grote vrezen.......
Als het dan toch herfst is ga ik ook maar een herfstig kopje thee maken en mijn breipennen pakken om verder te breien aan mijn wollen sjaal/omslagdoek. Het wordt een leuk ding en als het klaar is zal ik foto en patroon op de site zetten.
Groetjes en waai niet om als je naar buiten gaat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

leuk die ATC kaartjes ik ga straks eens googelen. lizet.

odette zei

Mooi die kaartjes die je heb gemaakt. Lekker he vakantie, niks moet en alles mag. Jammer van het weer, maar van de week schijnt het beter te worden.