woensdag 29 april 2015

Schilderen op doekjes en op een schering?

Op YouTube kom je van alles tegen, ik heb wat brei, weef, edelsmeden en haaktips hier vandaan gehaald.
Maar nu ben ik heerlijk aan het rondneuzen op aquarel, art journal en acryl gebied.
Zoveel leuks, teveel misschien wel.
Zo kwam ik ook Will Kemp en zijn art school tegen. Via YouTube naar zijn website en daar staat een vracht aan informatie op voor de beginnende schilder, voor mij dus haha.
http://willkempartschool.com/

Ik leef me helemaal uit en ja hoor, het eerste schilderijtje is gemaakt.

 
Hiervoor ben ik ook bezig geweest, ook weer via YouTube, een heel ander filmpje en dat werd niet naar mijn zin. Dus een soort wash erover, ook niet helemaal top. Dus verstand op nul en lekker aan de gang. Spelen eigenlijk meer.
Het vogeltje lukte niet goed, de verf was enigszins transparant en dat was het nou net niet (wel weer wat over verf en pigmenten geleerd) maar met papiersnippertjes kom je ook een heel eind.
Waarom deze foto er ineens zo slecht uitziet, ik heb geen idee. Als ik hem 'gewoon' open is er niets aan de hand. Nou ja, de papier snippers zijn te zien zal ik maar zeggen.


Verder heb ik een broek genaaid en stof voor twee shirts gekocht, dus op het textiel vlak gebeurd ook nog wel iets haha.
Nee hoor, ik stond laatst op het punt om bij Gjeani http://gjeani.blogspot.nl/ zo'n mooie schering te kopen........

Fijne week allemaal.

2 opmerkingen:

Thea zei

Knap hoor ik doe het je niet na.

groetjes Thea

Gjeani zei

ik kom in Hoorn Marion, met de weversmarkt ;-) Ik vind dat je prachtige schilderijen maakt. wie weet kunnen we iets ruilen :-)