vrijdag 21 mei 2010

Toch maar wel. Here they are anyway.

Wát toch maar wel, zult u zich afvragen? Nu, de suffe keukendoeken van dat eerdere blogje. Na een tijdje niets meer met de doeken gedaan te hebben, ze lagen keurig opgevouwen en niet af te wezen op mijn werktafel, ben ik ze toch maar gaan zomen.
Heerlijk buiten in het zonnetje, met de hand, gezoomd. Toen vielen de weeffoutjes ineens wel mee! Wat de zon al niet vermag. O, de foutjes zaten er nog wel maar ik vond het ineens allemaal wat minder erg.
Eén stelletje gaat als kadootje naar een schoonzus, zij is volgende maand jarig. En het andere stelletje gaat in de webwinkel. Mét vermelding van de foutjes natuurlijk en tegen een schappelijk prijsje.


Inmiddels heb ik er een mooi kaartje bij gestempeld, daar schrijf ik in wat het materiaal is, hoe het geweven is en hoe het moet worden onderhouden.


De sterren voor de quilt vorderen gestaag, ik heb er ineens weer zo'n lol in. Zoveel zelfs dat ik uren op het internet heb gezworven rondkijkend naar wat de rest van de wereld maakt. Als er iets te fotograferen valt komt dat natuurlijk onmiddelijk.

Straks een broodje bakken, weven aan de andere doeken, lapjes naaien, en vanmiddag komt zusjelief, je weet wel, van dit blog. Het huishouden sla ik vandaag maar over hihi.

I Finished the towels anyway. The sun was shining and the world looked a lot better then, so were my towels hihi. One set of two towels are for my sister in law, she has her birthday next month, and one set of two towels are to be uploaded to my webshop. Ofcourse I'll tell about the flaws :-)
The card I stamped is to go with the towels. I write about what material I used, how I wove it and how to wash it.

I'm steadily working on my quiltblocks but no pictures yet.

Today I'm going to bake bread, do some weaving, work on the quiltblocks and this afternoon my little sister and I will do some serious shopping so no housekeeping today hihi.

3 opmerkingen:

Corrie zei

Zie je wel dat het meeviel, ze zijn gewoonweg prachtig en een foutje bewijst dat het handwerk is, dat willen mensen graag ;- )

weaveblah zei

I can't see any mistakes, Marion, only pretty, colourful, handwoven towels. Congrats

Sharon zei

The towels are wonderful and you make me wonder why I don't put towels on my webshop. Thanks for the suggestion~