maandag 8 februari 2010

Laatst heb ik weer eens een zijden sjaal geverfd. En wel in de magnetron. Ik moet zeggen dat ik dat geel niet helemaal een gelukkige keuze vind maar echt slecht vind ik hem ook niet. Al ben ik er zelf niet helemaal in de wolken mee, ik weet inmiddels uit ervaring dat dit wel sjaals zijn die men graag koopt, dus toch maar in de webwinkel.
Deze wol is in werkelijkheid iets groener en ohhhh zo zacht.
Ik heb er inmiddels bollen van gemaakt en het breien kan beginnen. Ik vind het zo leuk om van restjes wol en zijde te spinnen en dan ook nog iets leuks ervan te maken. Blij als blik, zeiden we vroeger (oeps, vroeger, klinkt wel heel erg oud.)
Ik heb de afgelopen dagen mijn zusje weer geholpen op het 'creaweekend' in Rijswijk en het was weer reuze gezellig. In mijn mandje had ik wat stempels liggen (meteen de eerste dag al hihi) die ik graag wilde, komt ze zaterdag met een doos met nieuwe! Die waren vrijdag, toen wij op de beurs bezig waren, bij haar thuis binnengekomen. Het gevolg? Mandje bijna leeg en die nieuwe erin want ze zijn toch leuk!
Gisteren was ik thuis en was ons moeder bij ons, zij heeft aan tafel wat zitten borduren en ik heb twee kaarten gemaakt met die stempels. Eén ervan zit al op de post en van die andere staat een foto op dit blog; http://www.stempelstudio.blogspot.com/
Dan ga ik nu achter mijn Engelse studieboeken nog een poging wagen om wat in mijn hoofdje te krijgen en ga ik na het maandagse poetswerk weer heerlijk; breien, weven, edelsmeden of toch maar breien............. :)

2 opmerkingen:

Gjeani zei

Hoi Marion, mooie wol heb je gesponnen, het probleem van dat je voor jaren voorraad hebt, ken ik. het moet maar een mooie zomer worden kunnen we lekker buiten zitten spinnen.
groetjes Giny

Life Looms Large zei

That is beautiful yarn!!

You're definitely a woman of many talents!

Sue