zaterdag 28 november 2009

Ik ben er nog steeds, gelukkig.

Zo, daar ben ik weer. Na veel drukte op de beurzen en vooral ook plezier op de beurzen, het opruimen en organiseren van wat er over is en menig specialisten bezoek in het ziekenhuis met moeder of zus, gaat het nu weer een beetje 'gewoon' zijn gangetje.
Op de Kreadoe heb ik een dagje rondgelopen en overal gekeken. Dat red je dus niet in 1 dag. Nu sprong ik af en toe bij zusje lief haar stand bij maar toch. Ik heb op de kreadoe bij Klazien's creatie een bol sokkenwol gekocht. Prachtige kleur vind je niet.

De rode sjaal staat even stil, ik wilde dit toch eerst breien. Daarnaast heb ik een dagje met zus gestempeld. Op haar blog staat het resultaat. Blijft leuk om te doen. Ik ben een kadootje voor mijn broer aan het organiseren (kan ik hier nog niet meer over vertellen, hij is 5 december jarig en leest wel eens mee. Dag broer) maar wat ik wel alvast kan verklappen is dat er een mooi doosje omheen komt. Ik heb een scorpal en zal die gebruiken ook! tot het ieders neus uitkomt :)
Annie vroeg zich af waarom mij avatar anders was, ik zat weer eens wat uit te proberen en toen waren er heel wat foto's ins blaue hinein verdwenen. Ook mijn avatar. Gelukkig had ik deze nog op een USB stick staan en kon ik dat weer oplossen.
En die e-reader, Annie, ik vind het heerlijk. Ik heb gemerkt dat als ik een boek op het extra geheugenkaartje zet (dat kan bij die van mij 'BeBook') dan opent het boek iets sneller als dat het op het interne geheugen van de reader zelf staat. Dat vind ik wel jammer, een gewoon boek gaat sneller open. Maar verder, ik ben helemaal om. Maarrrrrrrr, ik ben het wel met je eens, en met vele anderen, een boek in je hand, ja dat is toch altijd speciaal. Ik vind het aankopen, het nog nooit geopende boek in je handen, zo mooi glad. De geur, de meestal prachtige voorkanten, ja dat mis ik wel. Maar daar staat ook heel wat tegenover. Stiekemweg spaar ik al wat voor een volgende, touch screen, kleurenscherm, ingebouwd licht. Als dat nog eens in een betere kwaliteit en vooral goedkoper komt dan ben ik helemaal blij. Mij Ipone kan dat ook allemaal maar dan is het scherm erg klein en de batterij is binnen een dag leeg. Nee, ik lees prima met mijn BeBookje.
Ik ga zo een heerlijke viscurry maken en opsmikkelen en beloof bij deze plechtig mijn blog iets beter bij te houden. :) :)

1 opmerking:

Corrie zei

Dat is zeker mooie wol Marion! Ik wacht met mijn e-reader tot de volmaaktste uitkomt ;- )