vrijdag 2 oktober 2009

van alles wat

Inderdaad, van alles wat. Ik begin met een kadootje van Agnes, gekregen op het stempelmekka. Zomaar! Lief toch. (kan zo snel de foto niet terugvinden, komt later)
Dit doosje heb ik gemaakt met behulp van de scor-pal en daarna gestempeld. Er zitten stekenmarkeerders in en die ben ik vergeten te fotograferen..............
Erg leuk om te doen trouwens. Vooral ook zo'n geweldige foto :(

Ook heb ik een malle ring met eenzelfde hanger gemaakt. Sieraden maken is een vak en deze fotograferen ook hihi maar ik heb er erg veel plezier aan. Gemaakt naar een model van de cursus; het mooiste sieraad maak je zelf van Teleac.
Maar eerst had ik deze ketting gemaakt. De wikkelbedels die ertussen zitten heb ik gemaakt naar deze tutorial en de ketting verder naar een model uit het boek; basistechnieken kralensieraden van Marjolein Wierda.

Verder spin en brei ik voort en ga ik zometeen op weg naar de landelijke spindag. Die is eigenlijk morgen pas maar we gaan (en een flink stel met ons) vandaag al. Gezellig kletsen, spinnen en eten met elkaar. Vandaar dit korte berichtje want over een half uurtje zit ik in de auto.................

4 opmerkingen:

Giny zei

Hallo Marion, leuk dat ik nu die mooie paarse sieraden in het echt heb gezien, en jou ook. Altijd leuk een gezicht bij een naam te zien.
Het was een superleuke dag vandaag vond ik
groetjes Giny van t KLooster

Corrieneeltje zei

Wat een enige ketting Marion en de hanger ook. Leuke tutorial ook, nu snap ik een beetje hoe zulke bedels gemaakt worden. Mijn zus maakte ooit een ketting voor me met zoetwaterparels en die zaten allemaal aan gedraaide zilveren tussenstukjes , heel mooi ook.
Leuk hè cadeautjes krijgen :- ))

Wilma zei

Ook zo'n berichtje met van alles wat is heel leuk hoor Marion! Je bent een bezig bijtje en dat is goed te merken ;o).

Anoniem zei

Goede morgen

Wat maakt u prachtige dingen

groeten

Bobbejaan