woensdag 27 mei 2009

De cuties dag was heel erg leuk. Nu hoor ik jullie denken; cuties dag? Jazeker, dat bestaat.
Er is een groepje stempelaars/scrappers op internet die met cute stempels werkt. Dat zijn dus vooral stempels met 'schattige' plaatjes. Twee keer per jaar organiseren zij een bijeenkomst en twee weken geleden was er dus zo'n dag. Met mijn zusje en bakken vol met stempels zijn wij naar Klarenbeek gereden. Hebben onze 'winkel' opgezet en ons de rest van de dag kostelijk vermaakt met kaarten maken, kletsen met iedereen en heelijk eten. De dames ( Agnes en Jacqueline) die het organiseerden hebben een geweldige dag geregeld. Iets voor het einde van de dag zijn wij naar onze 'winkel' gegaan om daar de dames nog te ontvangen zodat zij nog nieuwe stempels konden kopen. Na het weer inruimen van de auto en nog even een drankje met de organisatie zijn wij weer helemaal terug gereden. Maar ik hoop dat ik volgende keer weer als hulpje mee mag want ik het was echt een reuze leuke dag. Hierbij foto's van de eerste kaart die ik op die dag gemaakt heb (en thuis afgemaakt) Als het goed is volgen er meer....... :)

Verder weef ik af en toe aan de sjaal van mijn lief. Ik had alles erop, begon te weven en toen vond ik het aantal draden per cm niet mooi. Te los zeg maar. Dus alles weer los (ik kan zo goed terugweven) ander riet erin en weer rietrijgen en ja hoor. Dat is een stuk fraaier. Het weven gaat niet zo heel snel maar het is dan gelukkig ook geen aangenomen werk.

2 opmerkingen:

Wilma zei

Gek hè, ik kan ook al zo goed terugklossen! Maar even zonder gekheid: je kaart is erg leuk geworden en ik kan me voorstellen dat je volgende keer weer mee wilt! Wat heeft je kaart een leuke manier van sluiten!
De sjaal van je lief ziet er prachtig uit! Ben benieuwd naar het eindresultaat!

Corrie zei

Ooooh Marion wat een schitternde sjaal ben je aan het maken, wat een fijn weefsel is dat! Ik ben er wég van.
Je kaart vind ik ook enig, zo leuk met die vier flapjes die open kunnen. Ik was net op de site va Mary-Rein en schreef daar dat ik een boel stempels heb gekocht, ik laat ze weleens zien op mijn weblog. Ik wil er graag iets leuks mee gaan doen.