donderdag 2 april 2009

een zonnige dag

Gisteren ben ik op de fiets naar Bergen gegaan, mooi weer en verlangens naar een nieuw zomers breiwerk ;)
Bij Finlandia is het soms moeilijk kiezen omdat er zoveel is, maar ik had in de nieuwste 'knits' een advertentie gezien van een enige 'shrug' een patroon is dan ook niet echt nodig dus met de bovenstaande foto en ideeen op de fiets. De route die ik koos ging over een 'groen' fietspad en dan hoor je echt alleen de vogels en de wind. Het zonnetje in het gezicht, mijn dag kon niet meer stuk.
Bij Finlandia mooie diep donkerpaarse katoen van 'garnstudio' gekocht, in de aanbieding deze maand! en nog zo'n prachtige knitpix rondbreinaald. Met een tasje vol gezelligheid weer terug.

Morgen ga ik weer met mijn zusje mee naar het 'art specially event' een soort van stempel mekka met workshops, standhouders en een prachtige omgeving. Midden in de bossen. Mooi weer hoor ik op de radio dus dat sjouwen met alle spullen moet een genot zijn ;)

Je merkt wel; ik ben in een optimistische voorjaarsbui.

Komend weekend is onze zoon weer naar het logeerhuis en na een bezoekje, zaterdag, aan IKEA (hiep hoi) zullen we 's middags vast van het mooie weer gaan genieten. Wat studderen in de tuin een kopje koffie bij de hand en vooral........langzaam.

De geweven placemats zijn klaar, dat wil zeggen, het weven is klaar. Ze liggen nu te rusten en zaterdag zal ik ze wassen en dan kunnen ze gezoomd. Dat moet toch lukken voor de pasen.

4 opmerkingen:

Corrie zei

Dat fietspad is mij natuurlijk zeer bekend en wat een heerlijk ritje is dat toch! Heerlijk hè de wolwinkel en ik zal vast wel zien wat er van die mooie paarse wol gemaakt gaat worden.
Ik heb net op internet naar allerlei prachtige stempels zitten kwijlen, ineens is het "hot" voor me sinds ik die op mijn weblog liet zien. Vanmiddag zei mijn schoondochter ook dat ze er dol op was, dus ik weet alvast een leuk cadeautje voor haar.
Ik wens je een héél fijn en rustig weekend Marion, ik krijg het razend druk, alle kinderen en kleiknkinderen komen mijn verjaardag vieren, die is inmiddels al achter de rug, maar nu komen ze lekker hier van de zon genieten en wordt er allerlei lekkers voor hun neus gezet, wie wil dat niet ?!

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ik dacht meteen maar even op je blog kijken.Het was weer gezelig op de art specially.
Ik zie je 16 mei weer en kom zeker nog weer een keer langs op je blog.

Groetjes Agnes

Jacqueline van der Sar - Crejakaarten zei

Tuurlijk is het goed als je me gelinkt hebt!! Zie Agnes ook al reageren. Leuk dat je de 16e ook komt, leuk blog heb je, kom zeker nog eens langs!! Mooi al die breiwerken doet me aan vroeger denken, heb ook veel gebreit. Groetjes,
Jacqueline

odette zei

Heerlijk dat mooie weer. Maar volgens mij hebben we niet as woensdag voor de spinochtend afgesproken maar de week erop (de 22ste) bij Marianna.
Ja dat stempelen is echt leuk.
Ben benieuwd naar je vestje van paarse katoen.