donderdag 11 december 2008

Van alles wat

Bij Ikea heb ik laatst een etui gekocht waar al veel over te doen is geweest op internet. Het is er niet voor bedoeld maar voor E 1,50 heb ik een geweldig 'sokkenbreinaalden en andere brei dingetjes' etui.Als een kind zo blij. Wel moet ik er steeds aan denken hoe dat kan voor E 1,50. Hoeveel verdienen de vrouwen die dit in elkaar zetten????????
Om toch maar over te gaan tot onze orde van de dag, de engel op de foto kreeg ik van Odette. Gisteren op de spinochtend, die we een keer per maand hebben, kregen we allemaal deze door haar gehaakte engel. Mooi he. We kregen ook een diz, door haar man van koffielepels gemaakt. Die foto komt nog. Het leek wel Sint Nicolaas. Het was trouwens reuze gezellig. Nel had een verhaal over breilessen om turkse sloffen te breien op een soort van haaknaaldjes. Of ik die sloffen leuk vind weet ik eigenlijk niet maar het gezicht van Nel en de pret die daar vanaf straalde maakte indruk. Als ik aan haar gezicht terug denk moet ik vanzelf glimlachen. Wat heeft zij een plezier gehad zeg. We kwamen bij Marianna bijeen en van haar heb ik die 10 franse lessen gehad. Ik had een gehaakte sjaal om gemaakt naar een idee uit een spin-off. Marianna wilde die ook wel maken en ging blokjes tellen. In het frans. Weet je hoe moeilijk dat tellen in het frans is? Ik moest daar stilletjes om lachen. Een beetje byzar was het namelijk wel.


En voor Corrie nog een detailfoto van het garen waar roestvrijstaal in zit. Ik krijg het niet best op de foto Corrie, maar af en toe zie je wat glitter en dat moet het dan zijn. ;-)


Straks weer sporten maar eerst een kopje koffie.


O ja, dat 'ene' voor de vriendin die misschien meeleest is klaar maar daar kan ik dus geen foto van laten zien of vertellen wat het uiteindelijk geworden is. Raadsels, raadsels, raadsels.

1 opmerking:

Corrie zei

Hé Marion, wat leuk dat je speciaal voor mij een detailfoto hebt gemaakt! Ik zie de glitters zeker zitten, maar zoals we allemaal weten is het in het echt altijd nog mooier! Ik weet niet wat er te doen is geweest over die etuis, voor jou leuk om ze zo goed te kunnen gebruiken. Wat ben je weer lekker druk Marion en wat leuk dat jullie allemaal zo'n lief engeltje kregen.