zondag 10 februari 2008

Majacraft Alpaca

Hij staat !Jawel, het nieuwe wiel staat in de kamer en ik ben al aan het spinnen ook, de grijze wol van het vorige blogje. Het was heerlijk om zaterdagochtend weer naar 'de spinners' te rijden. Toen we er waren werd onmiddelijk mijn nieuwe aanwinst gepakt, de koffie gezet en we kwebbelden wat af. Heerlijk. Mijn lief zat in het zonnetje in 'de zorg' en luisterde genoegelijk mee. Natuurlijk kon ik het niet laten om een frutseltje zijde mee te nemen, kreeg ik van Dineke wol/zijde mee als kadootje bij het wiel tesamen met een batik tas die Maja voor haar heeft gemaakt. Een fruttel spinbare polyester met angelinafiber,wat zijde weefgaren en een nieuwe lazy kate maakte mijn dag helemaal compleet. Op weg naar huis heb ik verschillende keren achterom gekeken om te zien dat het spinnewiel echt op de achterbank stond. Thuis alles op tafel gelegd en eerst met een kopje thee zitten genieten. En toen en toen en toen, toen ging ik spinnen dus.

Hoewel ik mijn Louetje S45 altijd een super wieltje heb gevonden is dit toch wel een andere klasse. Mijn Louetje staat dan ook een beetje zielig in haar hoekje te staan maar ze wordt echt niet vergeten hoor........ ;)

Vanmorgen (zondag) een lekker tuttel ochtendje dwz; mijn lief is aan het studderen en tegelijkertijd schaatsen kijken en ik spin natuurlijk. Straks onze zoon weer uit het logeerhuis ophalen en alles is weer gewoon. Nou ja, gewoon.......

Mijn hartelijk dank aan Dineke van 'de spinners' en tot een volgende keer.ps; Natuurlijk gaat mijn grootste dank naar mijn lief die steeds maar weer meerijdt.
2 opmerkingen:

Corrie zei

Marion, wat een heerlijk enthousiastme klinkt er vanuit dit log en ik spin dan wel niet, maar ik weet hoe heerlijk het voelt om zoiets moois als een prachtig stuk als dit in je bezit te hebben en je er eindelijk mee aan de slag kunt. Ik schreef ook al in mijn laatste log over de liefdevolle zorg van mijn lief en jij nu over de jouwe, wat zouden we zijn zonder hen...

Anoniem zei

Ik heb een Louet Victoria en een Majacraft spint nog veel lekkerder. Eerst maar wat sparen en dan misschien ook zo'n mooi kopen. De spinners heef prachtige wielen.