zaterdag 23 februari 2008

Het spint prima

Vandaag het twijnen afgemaakt en het valt me niet mee. Dat wil zeggen, ik kan toch nog niet heel erg goed een garen plannen. Regelmatig heb ik het gevoel dat ik meer wil weten over techniek en zo. Maar toch, het is een mooi groen draadje geworden en ik houd wel van groen.
Ik heb het garen op de klos gestoomd, want met mijn nieuwe wiel kwamen kunststof klossen die daar zeer geschikt voor waren, in mijn braun stoompan. jawel echt waar. Ging prima en lekker gemakkelijk. Is dat ding toch voor meer goed als alleen de broccoli ( nee hoor, ik gebruik hem met vlagen wat vaker)

Verder heb ik niet veel spannends te melden geloof ik. O ja, het grijze sjaaltje is klaar maar wordt op dit moment gebruikt dus een foto komt later. Wel heel erg leuk om te doen. Ook ben ik afgelopen week naar http://www.bottger.nl/ geweest, mijn favoriete stoffenzaak en naar Finlandia in Bergen (helaas geen website) mijn favoriete breiwinkel. Uiteraard kostte dit bakken met geld maar soms heeft een mens nieuwe kleren nodig. Was reuze gezellig want ik ging met een vriendin en dan wordt er, behalve gekocht, ook gekletst en koffie gedronken.

Afijn, het grijze sjaaltje komt net thuis HI HI, dus ik ga hem even verwennen met een lekker bakkie koffie en een glimlach van zijn vriendin.

Groetjes en tot de volgende keer.

Geen opmerkingen: