maandag 17 december 2007
Vinden jullie hem ook niet prachtig. Ik heb er al op gesponnen ook........ bij de Spinners in Den Haag. En ja ik heb hem besteld. Eigenlijk ben ik super tevreden met mijn Louet S45. Het is een heerlijk klein en relaxed trappend wieltje, maar soms wil ik wel een ander wiel, het spingat zit namelijk erg laag, wel schuin zodat de draad wel naar je toe komt, maar het komt van laag voor je vandaan en dat vind ik niet altijd even handig. Ja, en als er dan de mogelijkheid om......Afijn, wij naar Den Haag. Delicious nummer 2 mee want daar stonden allemaal culinaire adresjes in Den Haag in, wij op pad. Vanaf Alkmaar is het een uurtje naar de hofstad (als er geen files zijn) en inderdaad om ongeveer 11:00 uur reden wij de gezochte straat in. Toch wel spannend allemaal. Dineke intving ons heel hartelijk en ik werd meteen achter de 'Suzie' gezet. Na een kopje koffie en nog meer wielen om uit te proberen kon ik niet meer kiezen. Ik geef immers niet elke dag zoveel geld uit dus oh wat vond ik het moeilijk. De keus was inmiddels wel beperkt tot de Suzie en de Suzie professional maar dan in de uitvoering Alpaca. Het is dus de Alpaca geworden.


Na het zoeken van de sleutels, en wat heeft Dineke dan toch een grote zaal tot haar beschikking :) gingen we lachend naar de auto. En naar de snelweg. En naar Alkmaar. Dus naar huis! Ergens bij Schiphol zei ik tegen mijn lief dat die culinaire winkeltjes in Den Haag toch wel erg gezellig waren............... Dan zelf maar in de culi, een biefstukje met roerbak spruitjes/gedroogde tomaatjes en aardappeltjes uit de oven, maakte alles weer goed.

Met een blij gemoed en ook wel een beetje een gevoel van gene (zoveel pingping) overdacht ik mijn nieuwe aankoop en wenste ik dat het al de tweede helft van februari was . (de Spinners hebben het wiel al eerder hoor maar wij kunnen hem dan pas ophalen en willen dan toch nog dat culidagje Den Haag doen.5 opmerkingen:

odette zei

Ohhh wat een leukerd....Veel plezier ermee. Wat jammer dat je er nog zo een tijd op moet wachten.
Ach af en toe moet je je zelf gewoon even lekker verwennen.

berthi zei

Die ziet er goed uit! Ik wens je alvast veel plezier ermee.

Hele fijne kerstdagen en een super creatief 2008!

Corrie zei

Hallo Marion, via Berthi's weblog kom ik op jouw weblog terecht en zie dat we vlakbij elkaar wonen, ik woon in Bergen.
Ik heb je weblog bekeken en gelezen en heb heel mooie dingen gezien, die prachtige shawl en omslagdoek (daar ben ik wég van), sokken en heel mooi borduurwerk, je beheerst vele handwerktechnieken. Ik hoop dat je inderdaad mee zult doen met Berthi's volgende project in het nieuwe jaar, ik ben erg benieuwd wat dat voor onderwerp zal hebben en ik kom zeker nog eens bij jou kijken op je weblog. Hartelijke groeten van Corrie.
www.wittebroodjes.web-log.nl

Marion B. zei

Hoi Berthi en corrie,
ik heb jullie weblog ook op mijn weblog bij mijn links gezet.
Corrie leuk dat je in de buurt woont, spin jij misschien ook? we hebben in alkmaar en omgeving ook een spingroepje reuze gezellig en nieuwe leden zijn altijd welkom.
Groetjes Marion.

Anoniem zei

Ik zou hem gelijk gaan halen!!

Groetjes en tot gauw.