donderdag 4 oktober 2007

diva

Hallo allemaal,


Het is even geleden maar ik heb gelukkig niet stil gezeten, stel je voor.

De 'diva' is klaar en doet al enige tijd haar werk. Het is een gezellige theemuts geworden en ik moet zeggen ze doet haar werk goed. Inmiddels heb ik wat boekjes gemaakt en ben ik vier dagen met mijn zus naar een crea gebeuren in het oosten van het land geweest. Zij heeft een internet winkel met creatieve stempels http://www.stempelstudio.nl/ en staat regelmatig op grote beurzen en dan gaat grote zus mee om te helpen. Voor deze hulp kreeg ik van haar een cadeau abonnement op 'stitch' van de embroideryguild. http://www.embroiderersguild.com/stitch/ leuk he, ik ben er reuze blij mee.

Voor mijn verjaardag, enige tijd geleden, heb ik nogal wat geld gekregen en dat heb ik aan spinwol uitgegeven. Prachtig gekleurde wol. Rood, groen en blauw en dat alles om 1draads te spinnen met bijpassend kant en klaar garen om het geheel mee te twijnen. Het is erg mooi geworden en de sjaal die ik ervan brei schiet al aardig op. Als die klaar is zal ik ook daar een foto van maken, net als de groene sjaal met turquaas in de rand die inmiddels ook klaar is.

Tussendoor nog een broek en een shirt genaaid, nee stil zitten is niet mijn ding (hoewel ik heel erg lui kan zijn............ )
Zometeen nog even boodschapjes doen en de nieuwe handwerkenzondergrenzen halen maar ik zal eerst als een brave huisvrouw een stofzuiger door de toko halen.
Het zonnetje doet op dit moment erg haar best dus ik gooi de achterdeur open en ga van deze heerlijke dag genieten.
Groetjes en tot de volgende keer.

2 opmerkingen:

odette zei

Zo jij bent lekker bezig geweest. Leuk zo een theemuts, gewoon jammer dat ik niet zo een theedrinker ben. Tot woensdag op de spingroep.

Anoniem zei

Hallo,
ik heb een vraag.
De moeder van mijn vriendin heeft in de oorlogsjaren samen met haar zus en ouders, wol gesponnen en daarvan weer kleding gemaakt.
Zij heeft dit jaren gedaan maar dit is nu alweer lang geleden.
Zij wilde dit aan ons doorgeven, maar zou graag 1x dit weer willen doen om haar geheugen op te frissen.
Ik heb op het internet wel een paar (2) adressen gevonden zoals in Apeldoorn en ergens bij Limburg.
Nu las ik op uw site, dat u ook kan spinnen.
Zou het mogelijk zijn om eens een keer langs te komen om mijn moeders vriendin een opfris-cursus te kunnen geven?
Zij wonen in Heiloo en dan is Alkmaar natuurlijk heerlijk dichtbij.
Misschien kunnen we dan ook meteen aan u vragen welk spinnenwiel voor ons het beste is en waar we die in goede staat kunnen kopen?

U kunt mij uw antwoordt mailen op:
carlatak@planet.nl

Graag hoop ik wat van u te horen.
Met vriendelijke groet,
Carla Tak