vrijdag 7 september 2012

Gavin Gail

Een vriend van mijn zoon, 19 jaar, heeft een roman geschreven. Ik heb het gekocht en gelezen en moet zeggen dat heb ik met plezier gedaan. Als hij weer een boek schrijft, koop en lees ik het gewoon ook weer.
Wel vreemd hoor, ik ken deze vriend al vanaf dat het nog een vriendje was, en dan een boek lezen van zo'n joch, sorry, man. Maar ik wil natuurlijk even reclame maken, dus mensen; kopen en lezen dat boek!

A close friend of our son, both 19 years old, wrote his first book. And as proud as I am, I bought it and read it, ofcourse :-). And I must say, not bad, not bad at all. If he ever writes a book again I will certainly buy and read it again.  About a 15 year old boy, troubles at home and finding out who he is, and his first love. 
Not translated.
Just Like You
 
De vijftienjarige Xander is een jongen met problemen. Hij heeft last van onderdrukte herinneringen, kijkt tegen een muur van onbegrip en dan blijkt hij ook nog eens homoseksueel te zijn.
Met behulp van zijn vriendje, Joachim, weet hij zich met moeite overeind te houden in een koude, harde wereld. Samen worstelen ze met de problemen van het volwassenen worden, niet wetend of er wel licht is aan het eind van de lange, donkere tunnel. Xander gaat door. Hij zal wel moeten. Maar waar hij nou staat in de wereld dat weet hij nog niet...
 

 
 

5 opmerkingen:

Alida zei

Wat goed van hem, als het autobiografisch is is het heel moedig! Wens hem succes van mij.
Groeten Alida

Cybele's patch zei

Knap oom op die leeftijd al een roman te schrijven. Vreemd om je ineens te realiseren dat kinderen geen kinderen meer zijn maar jonge volwassenen.

Mascha zei

Moet toch wel apart zijn om van iemand die je al heel lang kent daar opeens een boek van te lezen.
Ik wens hem veel succes.
Groetjes, Mascha

Judy zei

Wow, 19 years old and already an author! How neat is that? Please tell him congratulations on his first book.
Have a great week,
Judy

Judy zei

Wow, 19 years old and already an author! How neat is that? Please tell him congratulations on his first book.
Have a great week,
Judy