dinsdag 23 december 2008

van alles wat

Allereerst wil ik Zwaantje groeten want zij leest al heel erg lang mee en als ik haar in levende lijve tegenkom krijg ik altijd een complimentje van haar (waar ik natuurlijk steeds weer heel stuntelig mee omga) Dank je wel Swaantje.Hoera, een foto van het prijsje wat ik kreeg via Handwerkenzondergrenzen. Ik had op het laatst nog een mailtje verstuurd en vergeten ......... en laatst kreeg ik dit beeldige hangertje zomaar in de bus. Lief he. Ook heb ik mijn weefwerk aangebonden, eindelijk ben ik dan zover! Misschien begrijpen Berthi en Corrie er inmiddels iets meer van. hihi. Straks nog definitief aanbinden en dan kan ik gaan weven met dat mooie linnen wat ik laatst gekocht heb. Nou ja laatst ......
Maar ik wil er erg graag mee aan de gang. De komende dagen wil ik ook de ketting voor dat babydekentje gaan scheren. Ik heb al een weefpatroontje uitgezocht en ben dat in een weefbrief aan het uitwerken. Het is namelijk wel handig als ik precies weet hoeveel draden ik moet scheren. zoals je je misschien wel kunt voorstellen is later een draadje toevoegen niet echt heel handig.

En gelukkig is inmiddels ook de geverfde sjaal van de workshop van onze weefkring af. Het was een dunne katoenen ketting 16/2 die ik dus geverfd heb en ingeslagen met een prachtige chappe zijde. Heel rustig weven en zachtjes aanslaan geeft een goed gevoel. Haast sereen. Ik heb een paar kraaltjes van baboeska poppetjes in de franje meegedraaid.Het is niet heel erg duidelijk op de foto maar ze zijn het echt.
En dan wens ik natuurlijk iedereen gezellige kerstdagen, hoe je ze ook mag doorbrengen, en een gezegend nieuwjaar.

4 opmerkingen:

Berthi zei

Haha, de foto maakt het geheel overzichtelijker, maar of ik er meer van begrijp...!?:-)

Prachtige sjaal!

Corrie zei

Ha,ha,ha, net als Berthi vind ik de foto er iets rustiger uitzien, maar begrijpen ... nou niet echt nog ;- ) Maar dat maakt mijn bewondering alleen maar groter, dus houden zo Marion!
Wat een prachtig ornamentje heb je bovenaan staan en je prijs is ook schattig.
Die sjaal vind ik schitterend, echt prachtig en de baboesjka's zijn toch wel te zien, ze glanzen heel mooi.
Tenslotte kom ik je hier heel mooie en liefdevolle en gezegende Kerstdgen en Nieuwjaar toewensen.

Marianne zei

Wat een prachtige sjaal Marion! Wat heerlijk als je zoiets kunt maken. Het hangertje vind ik beeldig. ook van mij een goede jaarwisseling gewenst en een gezond en creatief 2009!

miekenoor zei

Oooooooh wat een lieve broche, enig! Ben helemaal weg van je sjaals, wat een mooie kleuren! Prachtig!